mnemonic kåret til beste arbeidsplass i Norge!

Etter syv år blant toppsjiktet på listen over Norges beste arbeidsplasser gikk mnemonic av med seieren i natt!

Under kåringen av Norges beste arbeidsplasser i regi av Great Place to Work mottok mnemonic førsteplassen i kategorien 50 – 199 ansatte.

Dette er syvende året på rad hvor mnemonic blir kåret til en av Norges ti beste arbeidsplasser av Great Place to Work, et globalt rådgivningsinstitutt som måler og analyserer miljøet og kulturen på arbeidsplasser. Rangeringen er basert på tilbakemeldingene Great Place to Work har mottatt gjennom kulturanalyser og medarbeiderundersøkelser blant over 200 norske selskaper.

Et begivenhetsfult år

I løpet av året som har gått har mnemonic ansatt over 40 sikkerhetseksperter, noe som har ført til at selskapet har vokst ut av sine kontorlokaler gjennom 12 år i Oslo. Videre var 2018 året mnemonic endret og styrket sin eierstruktur gjennom å åpne opp for at alle ansatte kunne komme inn på eiersiden av selskapet, samt inngå partnerskap med Ferd. mnemonic åpnet også sitt første kontor utenfor Norden, på Canary Wharf i London.

- Vi har mye å være stolte av. Når et selskap øker antall ansatte med over 25%, bryner seg på nye geografiske lokasjoner eller søker endring i struktur vil man alltid forvente visse voksesmerter. Dette var vi forberedt på, og vi har jobbet aktivt for at dette ikke skal svekke den historisk gode kulturen vår. Det som heller har skjedd er at vi har blitt sterkere! Derfor smaker denne prisen spesielt godt i år, sier Tønnes Ingebrigtsen, administrerende direktør i mnemonic.

På spørsmål om hvorfor han tror selskapet har klatret opp til førsteplassen i år trekker Ingebrigtsen frem arbeidet med funnene, både gode og dårlige, fra fjorårets undersøkelse.

- Vi har tro på resultatene fra rammeverket til Great Place to Work, og jobber aktivt med funnene på tvers av avdelinger og kontorer. Dette har vist seg spesielt viktig for oss, da det hjelper oss å være konkurransedyktige og tiltrekke de riktige menneskene i en bransje som er kjent for å være vanskelig å rekruttere til, sier Ingebrigtsen. – Vi kommer heller ikke til å sitte med hendene i fanget og vente på neste års kåring, avslutter han.

 

Vil du også jobbe i mnemonic? Vi er alltid på jakt etter flere talentfulle mennesker. Se våre ledige stillinger her.

 

Om Great Place to Work

Great Place to Work er et globalt rådgivings- og analyseselskap som bygger, opprettholder og anerkjenner høy tillit og presterende arbeidskulturer. I over 30 år har Great Place to Work vært rådgiver for organisasjoner i privat-, offentlig- og frivillig/ideell sektor. I Norge har Great Place to Work bistått norske organisasjoner de siste 15 år. Globalt samarbeider Great Place to Work årlig med rundt 13 000 virksomheter, og har over tid samlet data og beste praksis fra over 100 millioner mennesker verden over.

 

Les mer om Norges Beste Arbeidsplasser i 2018 og last ned årets Great Place to Work-rapport her.