mnemonic klatrer på liste over Norges beste arbeidsplasser

For sjette året på rad er mnemonic på Great Place to Works topp ti-liste i Norge

Great Place to Work har gitt mnemonic 2. plassen i kåringen av Norges beste arbeidsplass i kategorien 50 - 199 ansatte.

Dette er sjette året på rad hvor mnemonic blir kåret til en av Norges ti beste arbeidsplasser av Great Place to Work, et globalt rådgivningsinstitutt som måler og analyserer miljøet og kulturen på arbeidsplasser. Rangeringen er basert på tilbakemeldingene Great Place to Work har mottatt gjennom kulturanalyser og medarbeiderundersøkelser blant over 200 norske selskaper.

- Det er gledelig å se at vi fortsetter å klatrer på listen over Norges beste arbeidsplasser. Vi er spesielt stolte over å ha klart å beholde den gode kulturen vår samtidlig som vi vokser og stadig blir flere ansatte. Det er dette en indikasjon på at vi har klart, sier Tønnes Ingebrigtsen, administrerende direktør i mnemonic.  

 

Om Great Place to Work

Great Place to Work er et globalt rådgivings- og analyseselskap som bygger, opprettholder og anerkjenner høy tillit og presterende arbeidskulturer. I over 30 år har Great Place to Work vært rådgiver for organisasjoner i privat-, offentlig- og frivillig/ideell sektor. I Norge har Great Place to Work bistått norske organisasjoner de siste 15 år. Globalt samarbeider Great Place to Work årlig med rundt 13 000 virksomheter, og har over tid samlet data og beste praksis fra over 100 millioner mennesker verden over.

Les mer om Norges Beste Arbeidsplasser i 2018 og last ned årets Great Place to Work-rapport her.

 

mnemonic er alltid på jakt etter flere talentfulle mennesker. Se våre ledige stillinger her.