Enhets- og loggbehandling

Å levere et avansert trusselforsvar i verdensklasse krever full kontroll over alle lag. Vi tar fullt ansvar for alle enheter som trengs for å levere tjenesten.

Vi håndterer alle mindre og store oppgraderinger, patching, eventuelle vedlikeholdskontrakter mot leverandør, helseovervåking og andre løpende vedlikeholdsoppgaver for all maskinvare og programvare som distribueres som en del av tjenesten.

Dette inkluderer infrastrukturkomponenter samt andre systemer som utgjør tjenesten, og vi informerer deg om eventuelle endringer eller hendelser.

Oppgraderinger, patching og konfigurasjonsendringer til infrastrukturen eller tjenesten gjøres som en del av normal drift av Argus Managed Defense-tjenesten. mnemonic følger best practice for revisjon, evaluering av endringspåvirkning og generelle endringshåndteringsprosedyrer for å minimere virkningen på tjenesteleveransen. Store endringer som kan påvirke tjenesteleveransen kommuniseres før endringene finner sted.

Vi hjelper også til med innsamling og overvåkning av logger, konfigurering av retention av data og sikring mot bevismanipulering. Vi kan i tillegg hjelpe med å finne de rette loggkildene å overvåke - og hvordan kunde kan få mest mulig ut av de kildene de velger.

 

Vil du vite mer?