Karriere

I mnemonic ønsker vi alltid skarpe hoder velkommen. Det blir det godt miljø av.

Hvem er vi?

mnemonic har sikkerhetseksperter innen alle fagfelt av informasjonssikkerhetsfaget. Vi er en av de største IT-sikkerhetstjenesteleverandørene i Europa, og fremheves av Gartner som leverandør av Managed Detection and Response (MDR), trusseletterretning, samt hendelseshåndtering.

Alle våre team innehar sammensatt kompetanse, og representerer en lang liste av ulike bakgrunner, være seg kommunikasjonsteknologi, programmering, nettverk, elektronikk, informatikk, samfunnssikkerhet, løsningsarkitektur, økonomi, juss, industriell teknologi og økonomiledelse, design, interaksjon, matematikk, fysikk og mye mer.

De siste åtte årene har vi ligget i toppen av kåringen av Norges og Europas beste arbeidsplasser i regi av Great Place to Work. De siste to årene har vi også gått av med seieren som Norges beste arbeidsplass.

 

Se alle våre ledige stillinger her.

 

Vi er nå på utkikk etter flere flinke folk til å styrke vårt sikkerhetsarkitektur-team på tvers av avdelinger og disipliner.

 

Hvor passer jeg inn i mnemonic?

Våre 200+ sikkerhetseksperter leverer tjenester innenfor en rekke områder. Du kan lese mer om hva de enkelte avdelingene gjør nedenfor:

mnemonic Security Services (MSS)

Denne avdelingen leverer vår markedsledende sikkerhetsmonitorering basert på vår egenutviklede plattform Argus.

Utvikling

Denne gruppen jobber med utviklingen av mnemonics Argus-plattform som ligger til grunn for våre tjenesteleveranser. Argus er skreddersydd for å levere våre tjenester, og er det daglige arbeidsverktøyet til både våre analytikere og kunder.

R&D

Denne gruppen jobber med forskning og utvikling. R&D-gruppen koordinerer og leder mnemonics deltagelse i eksterne forsknings- og innovasjonsprosjekter, og utvikler nye metoder og verktøy til bruk i mnemonic.

mnemonic System Integration (MSI)

MSI beskytter organisasjoner mot cybertrusler. De hjelper offentlige institusjoner og private virksomheter med å implementere teknisk forvar som står imot cyberangrep.

Technical Risk Services (TRS)

TRS er en konsulentavdeling som bistår kunder med å forstå teknisk risiko og sårbarhet i sine IT-porteføljer, blant annet gjennom virkemidler som pentesting og sårbarhetsanalyser.

Governance, Risk and Compliance (GRC)

mnemonics GRC-avdeling jobber med utfordringer innen styring av digitale prosesser, sikkerhetsledelse, risikostyring og –strategi, samt etterlevelse av personvern- og sikkerhetskrav.

Infrastruktur

Infrastruktur leverer IT-systemene som understøtter mnemonics markedsledende tjeneste for sikkerhetsmonitorering, basert på vår egenutviklede plattform Argus.

Salg/Markedsføring/Administrasjon

 

 

 

Åpne søknader

Vi tar alltid imot åpne søknader.

mInternship Program

Vi tar ikke lenger imote søknader for våre internships sommeren 2022. Les erfaringene til tidligere interns her.

SOC Trainee Program

Er du på utkikk etter en relevant deltidsjobb ved siden av studiene? Vårt SOC Trainee Program tilbyr spennende sikkerhetsanalytiker-stillinger.

NOC Trainee Program

Bli en del av vårt NOC team! Trainee-programmet er en flott plass å starte en karriere innen cybersikkerhet.

 

Vennligst besøk vårt Privacy Notice for å se hvordan vi håndterer informasjon gitt til oss i rekrutteringsøyemed.

Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål!

Rekrutteringsansvarlig

Martin B. Nordby