SEMINAR - STAVANGER

Nye tider for endepunkt og sky

Dagens trusselbilde, brukeratferd og operasjonelle krav krever helt andre tilnærminger til sikkerhet enn for bare få år tilbake. Under dette seminaret får vi besøk av Trend Micro, som vil gi oss innblikk i flere av deres nyeste tilnærminger til endepunkt- og skysikkerhet.

Med oss på vårt neste frokostseminar i Stavanger har vi Trend Micro, som vil fortelle hva de har holdt på med den siste tiden når det kommer til sikring av brukere, både på klientnivå og i skyen.

Presentasjonene vil vise til flere oppdateringer på endepunkt og løsninger for skyen, tilpasset hvordan brukermønsteret og trusselbildet til individuelle organisasjoner ser ut.

Benytt anledningen til å få med deg en rykende fersk utgave av mnemonics Security Report 2019.

 

Velkommen!

Agenda

Registrering

Velkommen

Nye krav, nye løsninger

Det stilles helt andre krav til sikkerhet i dag enn det vi så for bare noen år siden. Dette betyr at man må tilpasse seg de behovene kunden har, dekke trusselbildet som stadig endres og samtidig ta minst mulig administrativ tid i en hektisk IT-hverdag.

I presentasjonen vil Thomas vise hvordan Trend Micro har bygget en portefølge med «best of breed» løsninger som er tilpasset nettopp dette.

Språk: norsk
Teknisk nivå: 1/5

Pause

En ny tilnærming til endepunktsikkerhet

I over 30 år har Trend Micro vært aktiv i kampen med å beskytte mot virus. Dette ønsker de å fortsette med, men dagens trusselbilde, brukeratferd og operasjonelle krav krever helt andre tilnærminger enn for bare få år tilbake. Vi tar en nærmere titt på endepunktsikkerheten fra Trend Micro, Trend Micro Apex One, som nå har kommet i helt ny drakt.

Språk: norsk
Teknisk nivå: 3/5

Pause

Beskyttelse for O365-brukere

I denne presentasjonen vil Okan gå O365 i sømmene og presentere flere av de største sikkerhetshullene for brukere. Han vil også vise hvordan disse hullene kan oppdages og hvordan man kan redusere risikoen gjennom en av Trend Micros nyeste tilnærminger til skysikkerhet: Trend Micro Cloud App Security.

Språk: norsk
Teknisk nivå: 2/5

Registration is now closed.