Go to content Go to navigation

Frokostseminar

Sett sammen ditt puslespill av logger med Splunk

Logger er puslespillbitene for mye av det som foregår i din virksomhet. Når de er satt sammen riktig kan de skape et levende bilde av status. Dette bildet kan identifisere sikkerhetstrusler, sikre at IT-infrastrukturen fungerer optimalt, og gi sanntids forretningsintelligens – men du må sette sammen alle bitene for å lykkes.

På dette frokostseminar vil vi gå gjennom reelle eksempler på hvordan vi bruker Splunk for å sette samme dette puslespillet på kundene våre. Fra hendelsesrespons og trussel jakt til skysikkerhet og IT-drift, bli med oss for å lære hvordan du kan få mest mulig ut av loggene dine.   

Agenda

Frokost og registrering

Velkommen

Threat Intelligence

Oppdatering fra vårt Threat Intelligence team om utviklingen i trusselbildet

Få mest mulig ut av loggene dine

Du har begynt å samle logger – supert! Det første trinnet er fullført. Nå hva skal du gjøre med dem?

I denne presentasjonen vil vi diskutere konkrete eksempler på hvordan det samme settet av logger kan brukes både til å oppdage avanserte trusler, gi verdi til IT-drift og andre deler av virksomheten din.

Pause

Incident Response & Threat Hunting with Splunk

mnemonics sitt Incident Response Team er blant de største i Europa. De siste årene har mnemonic hatt et eller flere team på oppdrag hos ulike virksomheter kontinuerlig. De har håndtert alt fra industrispionasje, trusler mot kritisk infrastruktur til statlig støttede angrep.

I dette foredraget vil vi presentere hvordan Splunk benyttes som en del av verktøysettet for hendelsesrespons og hvordan Splunk kan brukes til å jakte på avanserte aktører som har befestet sin posisjon i din infrastruktur.

Pause

Securing your cloud with Splunk

Bruken av skytjenester gir mange fordeler rundt skalerbarhet, tilgjengelighet og reduserte driftskostnader. Men flyttingen til skyen introduserer også nye utfordringer innen overvåkning, kontroll og sikring av løsninger og sensitiv informasjon.

I denne presentasjonen vil Robin presentere hva Splunk kan løse med hensyn til kontroll, sikkerhet og visualisering i skymiljøer som AWS, Azure, O365 og Google.

Avslutning og trekning

Vi runder av og trekker vinneren av dagens premie.

Partners

Registration is now closed.