SEMINAR - STAVANGER

Tech update og julelunsj med Check Point

Det er den tiden på året igjen - mnemonics årlige julelunsj i Stavanger!

Under mnemonics siste seminar for året får vi tradisjonen tro besøk av Check Point som vil fortelle mer om fremtidens hyperscaling med Maestro, hvordan du får kontroll på skysikkerheten med CloudGuard og nyheter fra Check Point’s sikkerhetsplattform.

Her er alle velkomne, enten du er eksiterende Check Point-kunde eller bare ønsker å lære mer om tjenestene deres.

Vi avslutter med Sola Strand Hotell sin fantastiske julelunsj og det oppfordres naturlig nok til bruk av julegenser for de som har det!

Agenda

Registrering

Fremtiden av Hyperscaling - Maestro

Maestro gir organisasjoner av alle størrelser muligheten til å beskytte sine nettverk og data uten at man risikerer å investere i en for stor eller liten løsning.

Erling vil gå gjennom mulighetene i plattformen, samt fleksibiliteten med å tenke Maestro mot den tradisjonelle måten å tenke brannmur redundans på.

Pause

Kontroll og compliance på tvers av cloud-miljøet

Når du begynner å ta i bruk public cloud, er det enkelt å komme i gang. Men så fort disse miljøene begynner å utvide seg, mister man lett kontrollen og oversikten. Det dukker opp et behov for innsikt på tvers av de forskjellige cloudene, dette for å:

  • Få oversikt og kontroll over dine sikkerhetskonfigurasjoner
  • Beskytte mot sårbarheter
  • Unngå identitetstyveri og data tap

Uten kontroll og oversikt over sikkerheten på tvers av alle virtuelle nettverk, regioner og kontoer du har i AWS, Azure og GCP, kan man lett miste kontrollen over sitt cloud-miljø.I denne presentasjonen vil Arnfinn fortelle mer om hvordan Check Point sikrer hele cloud-miljøet og gir deg et nytt og bedre overblikk i komplekse cloud-miljøer.

Pause

Nyheter fra Check Point

Vi beveger oss inn i en endeløs verden av dingser og systemer som skal beskyttes. IoT er i vinden og neste versjon av Check Point’s sikkerhetsplattform kommer med unik teknologi for å forenkle hvordan man beskytter både IoT-nettverk, men også tradisjonelle SCADA/ICS-installasjoner.

Få et innblikk i hva som nylig har kommet og hva som er på vei.

Julelunsj

Registration is now closed.