Go to content Go to navigation

Seminars

1JUN

Are you part of the best group of Security Analysts in Oslo? Are your threat hunters familiar with Splunk? Do you want to test your skills against other incident responders? mnemonic and Splunk have organized Boss of the SOC Oslo where you and your team can prove what you’re made of!

Read more about the event
4APR Frokostseminar

Logger er puslespillbitene for mye av det som foregår i din virksomhet. Når de er satt sammen riktig kan de skape et levende bilde av status. Dette bildet kan identifisere sikkerhetstrusler, sikre at IT-infrastrukturen fungerer optimalt, og gi sanntids forretningsintelligens – men du må sette sammen alle bitene for å lykkes.

Read more about the event
14MAR Seminar - Stockholm

Organisationer står inför en komplex och krävande hotbild när de flyttar till molnet. Säkerhetsteam utmanas med uppgiften att hålla jämna steg med den föränderliga hotbilden, samtidigt ska de säkra stora datavolymer med minskande resurser. I detta seminarium kommer vi dela våra erfarenheter av de inbyggda säkerhetskontrollerna i O365.

Read more about the event
7MAR Frokostseminar - Oslo

Du har hørt det før – epost er den mest brukte angrepsvektoren. Du vil oppleve å være selve målet for direktørsvindel, løsepengevirus, phishing og mer avanserte angrep. Samtidig har dette også et annet perspektiv: De fleste vellykkede angrepene involverer et merkenavn og en virksomhets omdømme som blir misbrukt for å få innpass hos mottakerne.

Read more about the event
7DEC Sikkerhetsseminar

Vi vet at god utnyttelse av loggdata kan gi verdi til alle områder av virksomheten. Vi vet at logger er puslespillbitene som gjør det mulig å se hele bildet. Men hvordan kan vi effektivt utnytte de store mengdene av loggdata? Splunk har vist seg som et meget fleksibelt og effektivt verktøy for søk og visualisering av loggdata.

Read more about the event
6DEC Frokostseminar - Oslo

APT (Advanced Persistant Threat) er et overforbrukt ord. Men hva skjer når en organisasjon faktisk blir angrepet av en profesjonell APT-aktør, som har store finansielle ressurser tilgjengelig og et klart mål? Det å håndtere en kompromittering der man mistenker at en APT-aktør står bak, setter helt andre krav til håndteringen enn ved løsepengevirus eller direktørsvindel. På dette frokostseminaret vil vi presentere noen av erfaringene vi har fra reelle APT-angrep og hvilke utfordringer dette gir for virksomhetens ledelse.

Read more about the event
2NOV Sikkerhetsseminar - Stavanger

Vi overstrømmes av nyheter om det ene sikkerhetsbruddet større enn det andre. Personopplysninger til millioner her blitt kopiert, industrispionasjen har nådd nye høyder og statlige aktører får spionasjen under den kalde krigen til å blekne hen i omfang og metoder. Én viktig flanke i forsvaret mot dette er riktig og solid sikkerhetsteknologi.

Read more about the event