Go to content Go to navigation

Open position: Senior Security Consultant – System Integration

Vi søker dyktige konsulenter som vil spesialisere seg innenfor integrasjon av sikkerhetsprodukter

mnemonic er Nordens største leverandør innen IT- og informasjonssikkerhet, og en av de største IT-sikkerhetstjenesteleverandørene i Europa.

Fagfeltet har de senere årene gjennomgått stor endring. Tidligere praksis rundt klassisk "on premise"-sikkerhetskontroller gir ikke lenger tilstrekkelig beskyttelse i en lagdelt modell av sikkerhetskontroller.

Dette setter krav til oss om å kunne forstå hvordan vi kan utnytte mulighetene i skytjenester, varianter av "software defined"-sikkerhetsløsninger, identitetshåndtering og beskyttelse av dataene i seg selv. Å beskytte identitet, data, lagring og tilgang til disse er nå der fokus for kontroller bør ligge.

I et trusselbilde i kontinuerlig endring er teknologi alene aldri nok. Hele infrastrukturen må designes med tanke på bedriftens eller organisasjonens policyer, geografisk spredning, størrelse, og hvilke verdier man ønsker å beskytte. I tillegg må sikkerhetsprodukter brukes og konfigureres riktig for å kunne beskytte mot kjente og ukjente trusler. Vedlikehold er i tillegg et viktig aspekt i livssyklusen til et sikkerhetsprodukt, og mnemonic reviderer konfigurasjon, gjør helsesjekker, oppgraderer og gir brukerstøtte på alle sikkerhetsproduktene vi leverer.

Den raske utviklingen i trusselbildet, samt økende etterspørsel fra kunder, gjør at vi nå ønsker flere sikkerhetskonsulenter med på laget.

Arbeidsoppgaver

 • Du vil jobbe som konsulent ute hos noen av Nordens største og mest interessante kunder
 • Du vil kunne bygge og vedlikeholde oppdatert teknisk kunnskap om sikkerhetsmekanismer på kundens infrastruktur eller i skyen. Slik vil du få muligheten til å bli en av Norges beste innenfor ønsket spesialområde
 • Delta i mnemonics 24/7 support- og «incident response»-team. Du kan bli med på å håndtere alt fra mindre feil til større angrep fra målrettede aktører.
 • Du vil utvikle relasjoner til sikkerhets- og fagpersonell hos partnere og kunder, som du vil jobbe sammen med for å finne de riktige løsningene

Ønskede kvalifikasjoner

Det finnes ingen som har alle disse, men kanskje du har noen?

 • Du må ønske å utvikle og opprettholde ekspertise innen systemintegrasjon og sikkerhetsprodukter
 • Du liker å løse komplekse problemer og utføre teknisk feilsøking – og gir deg ikke så lett
 • Du liker å lykkes med oppgavene dine og motiveres av å jobbe sammen med andre
 • Du både skjønner og kan formidle teknisk budskap
 • Du liker å sette deg inn i kunders problemstillinger, og som konsulent bistå kunden med å løse disse problemene
 • Du har gjerne formell kompetanse og relevante sertifiseringer innen sikkerhetsinfrastruktur eller sikkerhetsarkitektur
 • Kanskje har du kjennskap til ett eller flere teknologiområder innenfor fagområdet

Føler du deg hjemme i flere av disse punktene er det kanskje deg vi ser etter.

Hva kan vi tilby?

 • Vi tilbyr et uformelt og hyggelig miljø som gir gode muligheter for utvikling, påvirkning og variasjon i arbeidet
 • Selskapet legger vekt på trivsel på arbeidsplassen og kan vise til et solid sosialt samhold, arrangementer og turer for våre medarbeidere. I tillegg til dette har vi et inkluderende, sammensveiset miljø som også ivaretar de som har familie
 • Vi holder til i sentrale lokaler ved Slottsparken i Oslo
 • Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og bonus som fremmer langsiktig jobbing og samarbeid, samt gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Vi har i en årrekke vært blant de ti beste arbeidsplassene i Norge i Great Place to Work sine kåringer. I år ble vi kåret til 2. beste i vår kategori

Bakgrunnssjekk

Vi benytter oss av Semac AS til bakgrunnssjekk i vår rekrutteringsprosess. Det er en fordel om du kan sikkerhetsklareres etter sikkerhetsloven til HEMMELIG.

Hvordan sender jeg søknad?

Send en søknad til  og inkluder taggen "aW5mb3NlYzEzMzcg" i emnefeltet. Legg ved en beskrivelse av hvorfor nettopp DU passer for jobben, samt CV.

Dersom du har publikasjoner, andre skriftlige verker eller har utviklet relevante verktøy som er offentlig tilgjengelige, kan du gjerne legge ved eller henvise til disse i tillegg.

Søknadene vil bli behandlet fortløpende.

Any questions regarding a career in mnemonic?

Head of Recruitment

Martin B. Nordby