Skriv ut

Teknologipartnere

Våre teknologipartnere er nøye valgt med tanke på deres teknologi, finansielle styrke og etterspørsel i markedet. For alle våre teknologipartnere sitter vi med høy kompetanse internt i mnemonic.
 • Algosec Partnerstatus: Platinum
  Produkter: Alle produkter fra Algosec

  Brannmurkonfigurasjoner blir stadig mer komplekse. Antall regler og regelsett øker dramatisk og det er behov for smarte verktøy som kan hjelpe til med å revidere og effektivisere disse. Algosec er den ledende leverandør av slike løsninger og hjelper mange av våre kunder med compliance mot lovverk og bransjenormer.

  www.algosec.com
 • Arbor Networks Partnerstatus: Advantage Partner
  Produkter: Alle produkter fra Arbor Networks

  Vi har jobbet med Arbor siden 2008 og våre erfaringer med deres overvåkningsløsninger er udelt positive. Deres løsning for visibilitet og dybdeanalyse av sikkerhetsrelaterte problemstillinger imponerer. Arbor Networks er langt fremme på anomalideteksjon.

  www.arbornetworks.com
 • Backbox Partnerstatus: Reseller
  Produkter: Alle produkter fra Backbox

  Mange av våre kunder har et backupsystem for hver enhet og noen bruker kun egne script. Dette krever mer arbeid enn ønskelig og nødvendig. mnemonic vurderer Backbox som den beste backupløsningen for våre kunder.

  www.backbox.co
 • BlueCoat Partnerstatus: Premier Partner, BlueTouch Support Partner
  Produkter: Alle produkter fra BlueCoat

  BlueCoat er en av de store produsentene av proxy/cache-teknologi samt wan-optimalisering. I tillegg eier de X-series plattformen for Check Point, tidligere kjent som CrossBeam. De har etter vår erfaring robuste og fleksible løsninger.

  www.bluecoat.com
 • Check Point Partnerstatus: Platinum
  Produkter: Alle produkter fra Check Point

  Vi anser Check Points løsninger for å være den mest robuste, skalerbare og fleksible teknologien innen mange av deres områder. Vi er platinumpartner i Norge, noe som krever meget høy kompetanse hos våre konsulenter.

  www.checkpoint.com
 • Cisco Ironport Partnerstatus: Reseller
  Produkter: Ironport

  Ironport er et av markedets beste produkter for email sikkerhet. Mer enn 30% av alle meldinger som formidles over Internett blir i dag analysert av Ironport, og på grunnlag av dette er de i stand til å oppnå en høy beskyttelsesgrad mot virus, malware og spam sammenlignet med konkurrerende løsninger.

  http://www.cisco.com/en/US/products/ps10154/index.html
 • EMC RSA Partnerstatus: Premier Partner
  Produkter: Alle produkter fra RSA

  En stor leverandør med et bredt spekter av produkter. Med den senere tids oppkjøp har EMC RSA blitt en viktig aktør i sikkerhetsbransjen. Spesielt spennende er oppkjøpet av Archer(GRC-verktøy) og Netwitness ("full capture").

  www.rsa.com
 • F5 Partnerstatus: Gull Partner
  Produkter: Alle produkter fra F5

  Vi har meget god erfaring med deres løsninger for lastbalansering, applikasjonsbrannmur og SSL VPN.

  www.f5.com
 • FireEye Partnerstatus: Platinum partner
  Produkter: Alle produkter fra FireEye

  Fireeye er en enhet som analyserer ukjent kode for skadelig oppførsel ved å kjøre denne i kontrollerte omgivelser ved hjelp av sandbox-teknologi. Ved å analysere kodens oppførsel oppnår man overlegen beskyttelse mot ukjente trusler sammenlignet med tradisjonell signaturbasert analyse.

  www.fireeye.com
 • HP ArcSight Partnerstatus: Gold and MSSP Partner
  Produkter: Alle produkter fra ArcSight

  ArcSight er plassert som markedsledende på SIEM-løsninger av Gartner. De er først når det kommer til nyvinning og utvikling i henhold til markedets behov.

  Du kan laste ned og bruke ArcSight sin programvare gratis i ett år. Gå inn på ArcSight sin hjemmeside og se etter ArcSight Logger.

  www.arcsight.com
 • HP TippingPoint Partnerstatus: Reseller
  Produkter: Alle produkter fra Tipping Point

  HP TippingPoint er en serie IPS-enheter som passer inn på de fleste steder i nettverket, både på avdelingskontorer og i datasentere. Løsningene utmerker seg med god beskyttelse "rett ut av boksen" og gir bra dekning av nye sårbarheter.

  http://h17007.www1.hp.com/gr/en/products/network-security/index.aspx
 • IBM Partnerstatus: Advanced Partner
  Produkter: ISS, Tivoli(inkl. BigFix), Q1 Labs og Rational

  IBM har lang erfaring og viser stadig evne til å tilpasse seg markedet. Med oppkjøp av ISS, Q1 Labs og Tivoli har IBM de senere årene laget seg en omfattende portefølje av sikkerhetsløsninger.

  www.ibm.com
 • Juniper Networks Partnerstatus: ESP Select
  Produkter: Alle produkter fra Juniper Networks

  Utvalgte produkter fra Juniper utpeker seg som robuste og best i klassen. Juniper har meget kompetente medarbeidere som hjelper til med å gi en rask løsning på problemer som oppstår.

  www.juniper.net
 • McAfee Partnerstatus: Elite Partner for the Security Management Portfolio

  McAffe har en imponerende sikkerhetsportefølje som utpeker seg innen SIEM(nitrosecurity) og IDS/IPS.

  www.mcafee.com/us/business-home.aspx
 • NetOptics Partnerstatus: Reseller
  Produkter: Alle produkter fra NetOptics

  Sikkerhetsmonitorering av nettverkstrafikk blir stadig viktigere. NetOptics tilbyr teknologi for enkelt å speile ut all trafikk via nettverkstapper (TAP). Deres teknologi støtter både fiber og kobber som media og i alle konfigurasjoner.

  www.netoptics.com
 • Palo Alto Networks Partnerstatus: Platinum
  Produkter: Alle produkter fra Palo Alto Networks

  Palo Alto Networks har vært en sentral bidragsyter til utviklingen av neste generasjons brannmurer. Deres tilnærming til håndtering av programmer (APP-IDTM), brukere (User-ID) og innhold (Content-ID) gir en helt annen visibilitet enn hva andre teknologier gir.

  www.paloaltonetworks.com
 • Qualys Partnerstatus: VAS Reseller og
  Certified PCI ASV/QSA
  Produkter: Alle produkter fra Qualys

  Qualys er en av pionerene innenfor sikkerhet for skytjenester og compliance. Foruten å være en forhandler av deres produkter benytte vi Qualys sine løsninger selv.

  www.qualys.com
 • Secunia Partnerstatus: Silver
  Produkter: Alle enterpriseprodukter fra Secunia

  Secunias forskning gir svært god oversikt over sårbarheter. Dette sammen med deres ledende sikkerhets patching gjør Secunia i stand til å redusere din risoko betydelig

  www.secunia.com
 • Sourcefire Partnerstatus: Gold
  Produkter: Alle produkter fra Sourcefire

  Sourcefire leverer overvåkningsløsninger som scorer høyt både hos Gartner og hos mnemonics eget analyseteam.

  www.sourcefire.com
 • Splunk Partnerstatus: Premier Reseller
  Produkter: Alle produkter fra Splunk

  Splunk har over lengre tid vist seg å være et meget kraftig og skalerbart verktøy som kan brukes til mye, både drift og sikkerhet. Deres faglige og tekniske fremdrift er betydelig, og mnemonic er stolte av å samarbeide med dem.

  www.splunk.com
 • Trend Micro Partnerstatus: Premium Partner
  Produkter: Alle produkter fra Trend Micro

  Trend leverer blant annet løsninger for virusbeskyttelse. Trend har vært i mnemonics portefølje siden mnemonics oppstart.

  www.trendmicro.no
 • Websense Partnerstatus: Platinum
  Produkter: Alle produkter fra Websense

  Websense er i følge det uavhengige analysebyrået Gartner markedsleder innen området som defineres som DLP (Data Leakage Prevention). I tillegg har de en velutviklet løsning for beskyttelse mot webtrusler.

  www.websense.com

Wergelandsveien 25, 0167 Oslo - Telefon 23 20 47 00 - Fax 23 20 47 01 kontakt@mnemonic.no