Skriv ut

Seminarer Oslo

 • Frokostseminar 7. april

  Sikkerhet i virtuelle miljøer

  Virtualisering er på ingen måte en ny teknologi for noen av oss, men hva med sikkerhet i virtualiserte miljø?

  Sammen med Palo Alto Networks vil vi på dette frokostseminaret se på problemestillingene rundt sikring av virtualiserte miljøer uavhengig av om dette skjer internt eller i mer skyrelaterte tjenester.

  Sted: Hotel Continental

  Adresse: Stortingsgaten 24/26

 • Frokostseminar 3. mars

  Sikre klienter med FireEye

  På dette frokostseminaret vil du få en oppdatering på hva vi leverer via Argus Managed Defence, samt en presentasjon av FireEye sin unike løsning for sikring av klienter.

  Vår tjenesteplattform Argus er nå internasjonalt anerkjent, både når det gjelder funksjonalitet og hva vi leverer av tjenester. Avtalen med Europol som ble annonsert i fjor høst er en bekreftelse på dette. Vi har nå utvidet den ytterligere og støtter også FireEye sin endpoint-løsning.

  Sted: Hotel Continental

  Adresse: Stortingsgaten 24/26

 • Frokostseminar 3. februar

  Trend Micro

  I løpet av 2014 har mnemonic bistått kunder med gransking av en rekke sikkerhetshendelser. En stor andel av disse har vist seg å være rettede angrep basert på APT (Advanced Persistent Threats). Dette viser at vi i Norge definitivt ikke er forskånet for slike angrep.

  På årets første frokostseminar har vi med oss Trend Micro som de siste årene har lagt ned store ressurser i forskning og utvikling på sine produkter for å møte dagens trusler.

  Sted: Hotel Continental

  Adresse: Stortingsgaten 24/26

 • Frokostseminar 1. september

  Risikovillig, eller?

  Risiko er vi alle nødt til å ta, men vi ønsker alle å være klar over hvilken risiko vi løper i det daglige. For å få til dette må man ha mange fakta på bordet, og hvordan man oppnår dette skal mnemonic belyse gjennom presentasjonene i dette seminaret.
  Vel møtt!

 • Sikkerhetsseminar med

  Check Point og mnemonic

  Vi har gleden av å invitere deg til vårt kundearrangement, hvor vi ønsker å gi våre kunder en mulighet til å få en oppdatering innenfor satsningsområdene til Check Point og mnemonic.

  Dagens trusselbilde kan virke veldig komplekst. Det er mye snakk om avanserte målrettede angrep og avanserte angreps metoder men hva er det egentlig man skal beskytte seg mot? Som verdens største IT sikkerhetsleverandør i bedriftsmarkedet har Check Point gjennom over 20 år hatt godt innsyn i hva som har skjedd, hva som skjer nå og hva som er på vei til å skje med trusselbildet. Vi vil derfor se litt på hvilke trusler som er relevante, hva som kan gjøres for å ta hånd om truslene, få bedre sporbarhet og derfor også oversikt over hva det egentlig er som foregår.

  Sted: Grand Hotell - Oslo

  Dato: 19. mai

 • Frokostseminar 5. mai

  Når tar SSL fra oss kontrollen?

  Ikke all kryptering er god kryptering. Det er mange grunner til at kommunikasjon bør krypteres når den skal ut på åpne nett. Samtidig som flere nettsider og tjenester benytter seg av SSL-krypterte kanaler, har parter med mindre vennlige hensikter også sett nytten av å skjule sin agenda med de samme verktøyene.

  De etablerte løsningene for beskyttelse og deteksjon av innbrudd og skadevare mister i svært mange tilfeller sin effekt når kanalene som benyttes er kryptert. Med 25-40% kryptert trafikk, og en forventet økning på 20% i året, er det på tide å ta tak i den nye blindsonen som er i ferd med å oppstå i de fleste virksomheters sikkerhetsarkitektur.

  Sted: Hotel Continental

  Adresse: Stortingsgaten 24/26

Wergelandsveien 25, 0167 Oslo - Telefon 23 20 47 00 - Fax 23 20 47 01 kontakt@mnemonic.no