Skriv ut

Seminarer Oslo

 • Frokostseminar 7. april

  Sikkerhet i virtuelle miljøer

  Virtualisering er på ingen måte en ny teknologi for noen av oss, men hva med sikkerhet i virtualiserte miljø?

  Sammen med Palo Alto Networks vil vi på dette frokostseminaret se på problemestillingene rundt sikring av virtualiserte miljøer uavhengig av om dette skjer internt eller i mer skyrelaterte tjenester.

  Sted: Hotel Continental

  Adresse: Stortingsgaten 24/26

 • Frokostseminar 3. mars

  Sikre klienter med FireEye

  På dette frokostseminaret vil du få en oppdatering på hva vi leverer via Argus Managed Defence, samt en presentasjon av FireEye sin unike løsning for sikring av klienter.

  Vår tjenesteplattform Argus er nå internasjonalt anerkjent, både når det gjelder funksjonalitet og hva vi leverer av tjenester. Avtalen med Europol som ble annonsert i fjor høst er en bekreftelse på dette. Vi har nå utvidet den ytterligere og støtter også FireEye sin endpoint-løsning.

  Sted: Hotel Continental

  Adresse: Stortingsgaten 24/26

 • Frokostseminar 3. februar

  Trend Micro

  I løpet av 2014 har mnemonic bistått kunder med gransking av en rekke sikkerhetshendelser. En stor andel av disse har vist seg å være rettede angrep basert på APT (Advanced Persistent Threats). Dette viser at vi i Norge definitivt ikke er forskånet for slike angrep.

  På årets første frokostseminar har vi med oss Trend Micro som de siste årene har lagt ned store ressurser i forskning og utvikling på sine produkter for å møte dagens trusler.

  Sted: Hotel Continental

  Adresse: Stortingsgaten 24/26

Wergelandsveien 25, 0167 Oslo - Telefon 23 20 47 00 - Fax 23 20 47 01 kontakt@mnemonic.no