Skriv ut

Seminarer Oslo

 • Frokostseminar 6. mai. BYOD på en sikker måte

  Mobile enheter med rik funksjonalitet er blitt allemannseie. De har et rikt bruksområde både privat og i forbindelse med jobb. Utfordringen for mange virksomheter nå er; hvordan i alle dager skal vi tilby tjenester som mail og kalender sikkert til mobile enheter som vi ikke har kontroll på? Dette er problemstillingen vi vil presentere en løsning for på dette seminaret.

  Som vanlig befinner vi oss på Hotel Continental i Oslo.

 • Frokostseminar 2. september. AlgoSec

  Kravene til økt ytelse, sikkerhet og fleksibilitet minner om Gordon Moores lov fra 1965. En av de større utfordringene mange står ovenfor er; hvordan møte kravet om raske endringer samtidig som sikkerhet og ytelse ivaretas.

  Algosec er en av markedslederne på forenkling og automatisering. De leverer løsninger for raskere implementering og strømlinjet endringskontroll samtidig som sikkerhetskravene ivaretas.

 • Frokostseminar 7. okt. Palo Alto Networks

  Vi gjør kontinuerlig evaluering av nye produsenter og har fulgt Palo Alto Networks tett de siste årene. Etter en grundig evaluering av både selskap og deres teknologi har vi nå signert en partneravtale med Palo Alto Networks. Mange av våre konsulenter har nå vært i gjennom omfattende opplæring av produktene og vi har allerede nå status som Platinumpartner.

 • 10. april: Check Point og mnemonic

  Bli kjent med oss!

  På Hotel Continental i Oslo vil mnemonic og Check Point stille med presentasjoner, frokost og en mulighet til å bli kjent med to av Norges største sikkerhetsselskaper. Har du informasjon å beskytte uten å kjenne oss er dette stedet å tilbringe torsdags formiddagen.

 • Frokostseminar 1. april

  Hvordan få kontroll på klientene

  Statistikken fra 2013 viser at flere hundre klienter ble infisert av skadelig kode hver eneste måned hos norske virksomheter. Sammen med Fireeye, Splunk og Secunia vil vi på dette frokostseminaret presentere løsninger som hjelper til med å få kontroll på dette.
  Som vanlig befinner vi oss på Hotel Continental i Oslo.

 • Frokostseminar 4. mars

  Argus: Andre gjør det, bør du?

  Vår egen Argus har gjennomgått ekstrem utvikling over de siste årene. Nå lanserer vi Argus som tjenesteplattform, og ønsker å gi deg en mulighet til å se hvilken verdi Argus gir. På dette frokostseminaret vil vi presentere et utvalg av leveransene tilgjengelig via Argus. Blant de mer spennende kan vi nevne; Malware Defence, Attack Defence, Incident Response og Security Intelligence.
  Som vanlig befinner vi oss på Hotel Continental i Oslo.

 • Frokostseminar 4. februar

  Hva bringer 2014?

  Årets første frokostseminar går av stabelen 4. februar på Felix Konferansesenter. Som en naturlig start på året ser vi tilbake på erfaringer fra fjoråret og kaster ut spådommer om året som kommer.

Wergelandsveien 25, 0167 Oslo - Telefon 23 20 47 00 - Fax 23 20 47 01 kontakt@mnemonic.no